Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Franchise

SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN!

De Beren is hard aan het groeien. En het doel van De Beren bezorgrestaurants is, om de komende jaren landelijke dekking te bereiken. Om deze groei te realiseren zijn wij voortdurend op zoek naar ambitieuze ondernemers met leidinggevende capaciteiten en kennis van de lokale markt. Droom jij ervan om voor jezelf te beginnen en wil je profiteren van de voordelen van een sterk merk? Dan kan jouw droom werkelijkheid worden; als franchisenemer bij De Beren bezorgrestaurants.


WAAROM DE BEREN BEZORGRESTAURANTS?

De verwachtingen van consumenten zijn hoog en de concurrentie wordt alsmaar groter. Dan moet je natuurlijk weten dat je goed zit!

Als franchisenemer bij De Beren maak je niet alleen gebruik van een bewezen formule, je wordt ook voortdurend ondersteund met commerciële en technische hulp vanuit de organisatie; onder andere op het gebied van training & opleiding, marketing, inkoop, productontwikkeling, inrichting, rendement en operationele knowhow.

ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Centraal inkoopbeleid en scherpe inkoopcondities
  • Uitstekend haalbaar rendement
  • Ondersteuning en opleiding door een ervaren managementteam
  • Landelijke en regionale marketing & sales ondersteuning
  • Hoge gasten-/consumentenwaardering
  • Door de professionele ondersteuning van ons hoofdkantoor heb je de handen vrij voor het managen van je eigen vestiging, personeelsbeleid, administratie en financiën


FRANCHISENEMER WORDEN BIJ DE BEREN BEZORGRESTAURANTS


HET TRAJECT

Het franchise traject is stapsgewijs opgebouwd, zodat zowel de potentiële franchisenemer als de franchisegever uitgebreid de gelegenheid krijgen om elkaar te leren kennen. Het is tenslotte een langjarige samenwerking.

Het gehele traject bestaat uit verschillende stappen; van kennismakingsgesprek en snuffelstage tot persoonlijke gesprekken over de vermogenssituatie en het opstellen van jouw eigen ondernemingsplan. Dit alles met natuurlijk de beoogde opening van jouw eigen vestiging tot gevolg!

Vanaf de eerste kennismaking tot aan de opening van jouw eigen vestiging, duurt dit traject gemiddeld 3 tot 6 maanden.


ACTUELE MOGELIJKHEDEN

Op dit moment zijn we op zoek naar ondernemers voor onze instapklare vestigingen in Rotterdam-Zuid en Amsterdam-Zuid. Daarnaast zijn we op zoek naar ‘local heroes’ voor nog te openen vestigingen door heel Nederland. Benieuwd naar een eigen bezorgrestaurant of heb je interesse om je bestaande locatie om te bouwen tot een De Beren bezorgrestaurant? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.


UNIEKE KANS OVERNAME BEZORGRESTAURANT ROTTERDAM-ZUID!
De doelstelling van De Beren bezorgrestaurants is om de komende jaren landelijke dekking te bereiken! En wat is nu mooier dan een onderdeel van dit succes uit te maken in de stad waar het ooit allemaal begon? Wij bieden een gemotiveerde Rotterdamse ondernemer dé kans om een succesvol en winstgevend bezorgrestaurant in Rotterdam-Zuid over te nemen. Durf jij de stap te zetten? Laat je gegevens achter en vertellen je meer over deze kans!
 

MELD JE AAN!

Ben je enthousiast over De Beren en ben je geïnteresseerd in het exploiteren van je eigen bezorgrestaurants? Vul dan dit formulier in, waarna wij contact met je zullen opnemen. Je geeft hiermee tevens toestemming dat we je gegevens opslaan om je te informeren over de franchise mogelijkheden bij De Beren bezorgrestaurants.
 

DE BEREN

Voor het ontstaan van De Beren gaan we terug in de tijd. Wat in 1984 begon met een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam is uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule. De formule van de Beren valt onder te verdelen tussen De Beren restaurants en De Beren bezorgrestaurants. Bij de restaurants kunnen gasten een maaltijd afhalen of te gast in het restaurant genieten van een lunch of een diner. Bij De Beren bezorgrestaurants kan de consument de maaltijd afhalen en laten bezorgen, thuis of op het werk.